Stiri Ziare Locale Voluntari, Botoșani și Hermannstadt – echipele care sigur vin la Arad în play-out, UTA se întoarce pe „Cluj Arena” și „Arcul de Triumf”!
Voluntari, Botoșani și Hermannstadt – echipele care sigur vin la Arad în play-out, UTA se întoarce pe „Cluj Arena” și „Arcul de Triumf”!

Voluntari, Botoșani și Hermannstadt – echipele care sigur vin la Arad în play-out, UTA se întoarce pe „Cluj Arena” și „Arcul de Triumf”!

În urma celor cinci partide de vineri seara, s-a aflat componența play-offului în ediția 2023-2024 a SuperLigii. Farul și Sepsi sunt ultimele echipe calificate, ce le însoțesc pe FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova și, automat, se știu formațiile ce se vor bate în play-out pentru evitarea retrogradării, dar și pentru locurile 7-8 ce pot duce în preliminariile Conference League în urma disputării a două meciuri de baraj.

Fiindcă în runda cu numărul 30 se mai joacă trei partide ce vor decide configurația finală a clasamentului, UTA nu-și cunoaște exact programul din play-out, însă mai mult de jumătate din acesta. Ceea ce este sigur e că arădenii le vor găzdui pe Voluntari, Botoșani și Hermannstadt și se vor deplasa la Cluj, pentru duelul cu Universitatea și la București, pentru a o întâlni din nou pe Dinamo. Iar meciul cu „câinii roșii” e programat din nou în runda finală. Așadar, la această oră, vă putem oferi programul exact al arădenilor pentru cinci dintre cele 9 runde ale play-outului, dar și variantele de meciuri pentru restul de patru și anume:…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 118 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7