Stiri Ziare Locale Voleibalistele cadete de la Westar au învins la mare luptă Târgu Jiul și și-au luat deja biletele pentru turneul semifinal!
Voleibalistele cadete de la Westar au învins la mare luptă Târgu Jiul și și-au luat deja biletele pentru turneul semifinal!

Voleibalistele cadete de la Westar au învins la mare luptă Târgu Jiul și și-au luat deja biletele pentru turneul semifinal!

Tinerele voleibaliste de la Westar Arad au început perfect anul și și-au luat deja biletele pentru turneul semifinal rezervat cadetelor, dintr-o grupă din dcare mai fac parte echipele din Caransebeș, Blaj, Pitești și Târgu Jiu. După victoria cu 3-1 de la Pitești, a urmat, ieri, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Aron Cotruș, un nou succes.

De această dată cu scorul de 3-2 pe seturi, la capătul unui meci de infarct, cu echipa din Târgu Jiu. „Dacă aș fi stat prost cu inima poate astăzi nu aș mai fi stat de vorbă cu dumneavoastră. A fost o partidă cu de toate, cu întorsături de situație, dar fetele au fost exemplare, au luptat până la final pentru o victorie ce ne duce deja în semifinală, cu două etape înainte de finalul grupei din care facem parte. Mai jucăm în februarie acasă cu Piteștiul, iar în martie la Târgu Jiu, e distanță foarte mare dintre meciuri, dar nu avem ce face. O să încercăm să aducem semifinala la Arad, în luna aprilie, dar să vedem dacă vom și putea”, afirmă antrenorul voleibalistelor arădene, Iosif Wecker.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 164 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7