Stiri Ziare Locale Vlăduț Morar are pe masă oferta UTA-ei: „Îl compar cu Budescu, sper să îl fac să fie mult mai prezent în joc, nu doar când are mingea”
Vlăduț Morar are pe masă oferta UTA-ei: „Îl compar cu Budescu, sper să îl fac să fie mult mai prezent în joc, nu doar când are mingea”

Vlăduț Morar are pe masă oferta UTA-ei: „Îl compar cu Budescu, sper să îl fac să fie mult mai prezent în joc, nu doar când are mingea”

De luni, cu UTA, se antrenează și Vlăduț Morar, atacantul ajuns la 30 de ani, care a mai evoluat în „alb-roșu” în prima parte a sezonului 2020-2021. A marcat trei goluri pentru arădeni și în iarnă s-a transferat la Gaz Metan Mediaș.

După o săptămână în care l-a revăzut la antrenamente pe Morar, Mircea Rednic a mai decis că are nevoie de serviciile fotbalistului pe care l-a antrenat la Petrolul în urmă cu un deceniu. „Puriul” chiar l-a comparat pe atacantul ajuns la 30 de ani cu Constantin Budescu, mijlocaș ofensiv resuscitat de Gică Hagi la Farul. „Am lucrat cu Vlăduț Morar și am lucrat foarte bine, e un jucător care are calitate, e talentat, nu poate să conteste nimeni. Îl cunosc, cu mine a jucat bine la Petrolul, era o echipă tânără, în formare și acolo erau peste 11 jucători care au venit de la U Cluj. Dacă va acceptă condițiile de performanță incluse în contractul său, eu voi insista ca el să semneze. E un jucător cu calități, îl compar cu Budescu, singurul lucru care îi lipsește este ambiția. Dar acum, ținând cont că s-a însurat, are și un copil, responsabilitățile sunt mult mai mari și cred că și el își dă seama că e o șansă dacă va accepta contractul pe care noi i-l vom oferi. Va fi un contract ca și la Petre, cu clauze de performanță, dacă va accepta, cu mare drag…Nu are nicio treabă faptul că e român și e mai ușor să-l punem pe listă, ci doar cu faptul că eu am lucrat cu el și eu mai cred în el. Sper să reușesc să îl fac să să fie mult mai prezent în joc, nu doar când are mingea”, a spus tehnicianul arădenilor.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 166 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7