Stiri Ziare Locale Viitorul mută cu Alexandru Radu în stafful primei echipe după despărțirea de Moisă, Hojda e noul delegat, iar Gârlea, Blickling și Bulboacă întăresc echipa!
Viitorul mută cu Alexandru Radu în stafful primei echipe după despărțirea de Moisă, Hojda e noul delegat, iar Gârlea, Blickling și Bulboacă întăresc echipa!

Viitorul mută cu Alexandru Radu în stafful primei echipe după despărțirea de Moisă, Hojda e noul delegat, iar Gârlea, Blickling și Bulboacă întăresc echipa!

Campioană de toamnă în Liga a 4-a, Viitorul Arad își face temeinic temele pentru campania de primăvară. Clubul a anunțat primele transferuri, un portar și doi juniori cu profil ofensiv, care – de fapt – revin din împrumut. Totodată, clubul „roș-alb” se upgradează cu – probabil – cel mai bun delegat la nivel de fotbal județean, Vasile Hojda.

Alexandru Radu – lângă Flavius Pavel pe bancă, Vasile Hojda devine delegatul echipei

Dar, noutatea cea mai importantă vine la nivelul staffului tehnic. În primul, după cum v-am informat zilele trecute, Flavius Moisă a plecat la academia UTA, iar Flavius Pavel avea nevoie de un ajutor la cârma echipei. Iar președintele Giovanni Catanzariti a găsit o soluție internă. „Ne-am înțeles cu Alexandru Radu, el a fost de acord să ne ajute din toamna anului trecut la centrul de copii și juniori, pe partea de pregătire fizică și individualizări, iar acum avem parte de cunoștințele sale și la prima echipă. Se știe că dacă Laszlo Balint preia o echipă, Alex va merge cu el, dar până atunci va pregăti și echipa de seniori alături de Flavius Pavel”, a spus italianul despre preparatorul fizic cu care Gyuszi Balint a lucrat în două mandate, timp de 3 ani la UTA. Și bineînțeles și la celelalte formații la care a antrenat „principalul” brașovean, Academica Clinceni, FC Snagov, Metaloglobus și Universitatea Craiova.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 173 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7