Stiri Ziare Locale Video Foto Inaugurarea Sălii Polivalente din Turda | Primarul: „În acest loc se vor scrie povești de succes. Va fi inima orașului”
Video Foto Inaugurarea Sălii Polivalente din Turda | Primarul: „În acest loc se vor scrie povești de succes. Va fi inima orașului”

Video Foto Inaugurarea Sălii Polivalente din Turda | Primarul: „În acest loc se vor scrie povești de succes. Va fi inima orașului”

Vineri, 12 aprilie 2024, a avut loc o conferință de presă la care au participat: Cristian Matei - edilul municipiului Turda, Daniel Buda - europarlamentar și lider al PNL Cluj, Alin Tișe - președintele Consiliului Județean Cluj.

Primarul Cristian Matei a povestit că ideea sălii polivalente din Turda era doar un vis în urmă cu mai bine de 10 ani de zile.

„Mă bucur că sunteți alături de noi la acest eveniment excepțional. Este o nouă aventură a Turdei. Totul a început cu un vis frumos prin anul 2013, când am început să inițiez procedura teoretică pentru a ajunge în posesia unei astfel de săli. A fost o ambiție puternică de a mea. Astăzi marcăm o investiție de 23 mil. euro, o sumă colosală. Vreau să spun că este una dintre cele 6 săli de un asemenea nivel din România. Este singura care nu se află într-o reședință de județ.…

Ziua de Cluj - Sergiu VlăgeaIn urma cu 79 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7