Stiri Ziare Locale VIDEO: Destinații noi de pe Aeroportul Bacău, în orarul de vară. Ivancea anunță și o premieră: „Avem 3 operatori simultan!”
VIDEO: Destinații noi de pe Aeroportul Bacău, în orarul de vară. Ivancea anunță și o premieră: „Avem 3 operatori simultan!”

VIDEO: Destinații noi de pe Aeroportul Bacău, în orarul de vară. Ivancea anunță și o premieră: „Avem 3 operatori simultan!”

În cadrul unei conferințe de presă, Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, a anunțat adăugarea a cinci destinații noi la portofoliul Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău: Bergamo, Bologna, Madrid, Liverpool și Catania. La eveniment au mai participat prefectul Lucian Bogdănel, Radu Bezniuc și Gabi Măriuță, din partea conducerii aeroportului, și reprezentanți ai companiilor aeriene.

„Astăzi, pot spune că înregistrăm o premieră pentru Bacău: este pentru prima dată în istoria aeroportului băcăuan când avem 3 operatori simultan. Mai mult, pentru 3 dintre cursele disponibile, călătorii pot alege cu ce companie să călătorească”, a declarat Ivancea.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 108 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7