Stiri Ziare Locale Video Ce „target” și-a fixat PSD Cluj pentru alegerile locale. Alexandru Cordoș: „Majoritățile nu vor mai fi atât de confortabile”
Video Ce „target” și-a fixat PSD Cluj pentru alegerile locale. Alexandru Cordoș: „Majoritățile nu vor mai fi atât de confortabile”

Video Ce „target” și-a fixat PSD Cluj pentru alegerile locale. Alexandru Cordoș: „Majoritățile nu vor mai fi atât de confortabile”

PSD Cluj intră în cursa alegerilor locale din acest an cu o „zestre” de aproximativ 200 de consilieri locali la nivelul județului, cinci consilieri județeni, doi consilieri la Cluj-Napoca și 13 primari. Secretarul general Alexandru Cordoș a menționat, la ZIUA LIVE, obiectivele partidului pentru scrutinul din luna iunie. Totodată, el s-a referit și la fenomenul migrației politicienilor de la un partid la altul.

„Cu siguranță, proiectele pe care colegii mei le-au realizat vor face ca în momentul în care tragem linie după 9 iunie să avem un rezultat mult mai bun, chiar foarte bun. În ultima perioadă au venit spre noi doi primari, respectiv primarul din Măguri Răcătău, care a fost independent și este candidatul nostru la alegerile din acest an, și primarul din Ceanu Mare la fel, venit la noi de la un alt partid. Vom obține un scor foarte bun, vom veni cu niște angajamente, vom avea o lansare, iar din datele pe care le avem astăzi vom avea în plus un număr important de primari.…

Ziua de Cluj - Anca ColibasanuIn urma cu 81 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7