Stiri Ziare Locale Veteranii UTA-ei au început anul cu o victorie în Bihor, Petre Bunaciu – transferul de…vacanță al „roș-albilor”!
Veteranii UTA-ei au început anul cu o victorie în Bihor, Petre Bunaciu – transferul de…vacanță al „roș-albilor”!

Veteranii UTA-ei au început anul cu o victorie în Bihor, Petre Bunaciu – transferul de…vacanță al „roș-albilor”!

Delegația veteranilor de la Old Boys UTA Bătrâna Doamnă s-a deplasat vineri lângă Oradea la prima apariție pe dreptunghiul verde în noul an.

Gazde au fost cei de la Livada de Bihor, cu Viorel Vancea în rol de intermediar al întâlnirii, una care i-a solicitat pe roș-albi, scorul fiind 5-4 în favoarea arădenilor. Au punctat Ciubăncan, Mitu (2) și Toderaș (2) pentru învingători, recuperarea având loc la bazinul cu apă termală din localitate.

Printre jucătorii prezenți constant în echipa textilistă am remarcat apariția lui Petre Bunaciu, care locuiește în Austria, dar care-și petrece vacanța în România.  „A fost o primă acțiune unde am fost primiți foarte bine, fapt pentru care le mulțumim organizatorilor. La Livada de Bihor a încolțit acum trei ani ideea de a înființa Old Boys UTA Bătrâna Doamnă”, a declarat Dorel Toderaș, președintele clubului arădean.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 179 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7