Stiri Ziare Locale Vasile Dîncu, despre posibilitatea ca Iohannis să ajungă șef la NATO: „Trebuie să promovăm şi să sprijinim pe orice român care încearcă să obţină o funcţie”
Vasile Dîncu, despre posibilitatea ca Iohannis să ajungă șef la NATO: „Trebuie să promovăm şi să sprijinim pe orice român care încearcă să obţină o funcţie”

Vasile Dîncu, despre posibilitatea ca Iohannis să ajungă șef la NATO: „Trebuie să promovăm şi să sprijinim pe orice român care încearcă să obţină o funcţie”

Senatorul clujean Vasile Dîncu spune că, atât timp cât șeful statului s-a înscris în această cursă, înseamnă că are și șanse de reușită.

"Faptul că România devine un actor important în a propune o candidatură, mi se pare un lucru fundamental. Pentru că atunci când eşti ministru al apărării sau un alt fel de ministru în Guvernul României îţi dai seama, în concertul european, că România nu este o ţară mică, aşa cum ni se pare nouă întotdeauna, că nu este o ţară fără şanse. Trebuie să promovăm şi să sprijinim pe orice român care încearcă să obţină o funcţie. Nu ştiu ce şanse va avea în acest moment preşedintele Iohannis, nu ştim care este configuraţia unei concurenţe care înainte era una mai degrabă ascunsă, nu era una la vedere, dar dacă s-a înscris în această cursă, probabil că are şanse (...). Asta înseamnă că ne afirmăm ca o ţară importantă pe eşichierul politic, geopolitic mondial", a precizat Dîncu la Palatul Parlamentului, în contextul unei întrebări pe această temă.…

Ziua de Cluj - AgerpresIn urma cu 113 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7