Stiri Ziare Locale „Vânătorul de bătrâni”. Investigație Recorder despre bărbatul din Bihor care se apropie de bătrâni singuri și le ia averile, în circumstanțe suspecte (VIDEO)
„Vânătorul de bătrâni”. Investigație Recorder despre bărbatul din Bihor care se apropie de bătrâni singuri și le ia averile, în circumstanțe suspecte (VIDEO)

„Vânătorul de bătrâni”. Investigație Recorder despre bărbatul din Bihor care se apropie de bătrâni singuri și le ia averile, în circumstanțe suspecte (VIDEO)

Recorder a publicat marți seara o investigație jurnalistică privind cazuri suspecte petrecute în Bihor. Intitulată „Vânătorul de bătrâni”, investigația arată cum un bihorean, Sebastian Burcă, s-a apropiat de bătrâni înstăriți și singuri și, împreună cu concubina lui, Ghizela Bălan, și-a însușit averile acestora, prin testamente ce ridică serioase suspiciuni, după ce bătrânii au murit în circumstanțe neclare.

„Un tânăr din Oradea se specializează, vreme de mai mulți ani, în urmărirea bătrânilor singuri, care dețin bani și proprietăți valoroase. Se apropie de ei, le câștigă încrederea și, în final, ajunge să le preia averea. Ceea ce părea inițial doar o escrocherie bine elaborată se transformă apoi într-o serie de morți suspecte care ajung știri la televizor și dosare pe mesele procurorilor. Însă povestea nu se termină aici, ci continuă să se desfășoare și astăzi”, descriu jurnaliștii Recorder ancheta despre „Vânătorul de bătrâni”.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 142 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7