Stiri Ziare Locale Valoarea contractului privind reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, majorată cu 10% (DOCUMENT)
Valoarea contractului privind reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, majorată cu 10% (DOCUMENT)

Valoarea contractului privind reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, majorată cu 10% (DOCUMENT)

Contractul atribuit pe data de 14 ianuarie 2021 care prevede reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, a fost modificat pe 6 februarie 2024. Câștigătorii contractului sunt Construcții Erbașu SA și Minimed Solutions SRL.

Consilul Județean Tulcea a modificat pe data de 6 februarie 2024 contractul „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări la obiectivul: Reabilitare, modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea”, atribuit pe data de 14 ianuarie 2021.

Modificările au survenit urmare a aplicăriii directe a clauze de revizuire (ajustări, masuratori, regularitate). Acestea au fost prevăzute în documentele achiziției inițiale sub forma unor clauze sau opțiuni de revizuire clare, care pot include și clauze de revizuire a prețului.…

Ziua Constanta - Nicoleta BACIUIn urma cu 170 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7