Stiri Ziare Locale Utistul Iurasciuc – 60 de minute pe teren în succesul naționalei U19 cu Spartacul, arădeanul Melniciuc și-a trecut numele pe lista marcatorilor!
Utistul Iurasciuc – 60 de minute pe teren în succesul naționalei U19 cu Spartacul, arădeanul Melniciuc și-a trecut numele pe lista marcatorilor!

Utistul Iurasciuc – 60 de minute pe teren în succesul naționalei U19 cu Spartacul, arădeanul Melniciuc și-a trecut numele pe lista marcatorilor!

Ultima acțiune de selecție pentru naționala U19 înainte de Turul de Elită din Croația s-a încheiat astăzi cu partida amicală împotriva formației din Liga a II-a Progresul Spartac. Meciul a avut loc la Centrul Național de Fotbal Buftea și s-a întins pe durata a trei reprize. Primele două de 45 de minute, iar a treia de 30 de minute, prilej pentru selecționerul Adrian Dulcea să utilizeze toți jucătorii convocați.

Scorul final a fost 4-2 pentru „tricolori”, golurile României fiind reușite de Alexandru Ionică, cu un hat-trick, și arădeanul Alexandru Melniciuc. Atacantul împrumutat de Universitatea Craiova la CS Tunari a evoluat în prima repriză și pe finalul partidei. În schimb, celălalt fotbalist arădean convocat, fundașul UTA-ei, Darius Iurasciuc, a jucat în repriza a doua și în ultimele 15 minute.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 148 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7