Stiri Ziare Locale UTA s-a despărțit și de Denis Dumitrașcu. Fostul fotbalist al Chindiei a oferit două pase decisive în cele 16 meciuri jucate în tricoul „roș-alb”
UTA s-a despărțit și de Denis Dumitrașcu. Fostul fotbalist al Chindiei a oferit două pase decisive în cele 16 meciuri jucate în tricoul „roș-alb”

UTA s-a despărțit și de Denis Dumitrașcu. Fostul fotbalist al Chindiei a oferit două pase decisive în cele 16 meciuri jucate în tricoul „roș-alb”

UTA a anunțat în această seară despărțirea de fundașul Denis Dumitrașcu, care devine al optulea fotbalist care părăsește formația „roș-albă” în această iarnă.

„Fundașul lateral Denis Dumitrașcu nu mai este începând de astăzi jucătorul nostru. Îi mulțumim pentru aportul său în perioada petrecută la Arad și îi dorim multă baftă în viitor!” a fost mesajul postat de gruparea arădeană pe site-ul oficial.

Fostul jucător al Chindiei a fost al doilea transfer al UTA-ei din vara anului trecut și a strâns 16 prezențe în toate competițiile. Dumitrașcu a oferit și două assist-uri, în partidele cu FC Hermannstadt și Politehnica Iași din debutul sezonului, însă din decembrie nu a mai fost folosit de Mircea Rednic. Ultimul său meci la UTA a fost remiza albă cu FC Voluntari din Cupa României, care a confirmat eliminarea „roș-albilor” din competiția knock-out.…

Glasul Aradului - Bogdan MarișIn urma cu 180 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7