Stiri Ziare Locale UTA o va găzdui pe FC U Craiova în play-out, în penultima etapă! Arădenii întâlnesc Voluntariul – cel mai probabil – luni!
UTA o va găzdui pe FC U Craiova în play-out, în penultima etapă! Arădenii întâlnesc Voluntariul – cel mai probabil – luni!

UTA o va găzdui pe FC U Craiova în play-out, în penultima etapă! Arădenii întâlnesc Voluntariul – cel mai probabil – luni!

După FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2 (Chițu 45+4 / Mitriță 70, Baiaram 77), UTA a aflat când și unde va juca cu echipa lui Adrian Mititelu în play-out. Se va întâmpla în etapa a 8-a (penultima), pe arena „Francisc Neuman” din Arad. Așadar, program în oglindă pentru arădeni, care au terminat sezonul regular acasă cu FC U Craiova (3-2) și în deplasare, cu Dinamo (0-1).

Până una alta, se pare că „Bătrâna Doamnă” va începe play-outul luni, 18 martie, cu FC Voluntari, la Arad. Meciul va începe la ora 17 sau 17,30, LPF-ul urmând să anunțe – probabil – programul primei runde din play-off/out luni sau marți. Tot luni, dar seara, ar trebui să se mai joace Hermannstadt – Dinamo. Orele de prime-time din weekend sunt rezervate partidelor din play-off: Rapid – Farul (vineri), CFR Cluj – U. Craiova (sâmbătă) și FCSB – Sepsi (duminică).…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 116 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7