Stiri Ziare Locale UTA își va juca ultima șansă la calificarea în play-off pe terenul lui Dinamo. Mircea Rednic: „Meciul trebuie tratat cu mare seriozitate, trebuie să jucăm cu inteligență, bine organizat. Îmi pare rău că va trebui să stăm la mâna altor rezultate”
UTA își va juca ultima șansă la calificarea în play-off pe terenul lui Dinamo. Mircea Rednic: „Meciul trebuie tratat cu mare seriozitate, trebuie să jucăm cu inteligență, bine organizat. Îmi pare rău că va trebui să stăm la mâna altor rezultate”

UTA își va juca ultima șansă la calificarea în play-off pe terenul lui Dinamo. Mircea Rednic: „Meciul trebuie tratat cu mare seriozitate, trebuie să jucăm cu inteligență, bine organizat. Îmi pare rău că va trebui să stăm la mâna altor rezultate”

UTA este în fața celui mai important meci din acest sezon. Vineri, de la ora 20:00, arădenii vor juca pe terenul lui Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat din Superligă și, în mare măsură, au nevoie de o victorie pentru a se califica în play-off, însă nu depind doar de propriile rezultate.

Mircea Rednic a anticipat duelul de pe stadionul Arcul de Triumf: „Am ajuns aici cu multe sacrificii, cu eforturi din partea tuturor. Ca joc stăm bine, nu o să fie un meci ușor, e clar că Dinamo în ultima perioadă joacă și jucătorii care au venit au adus un plus, au câștigat și din punct de vedere fizic. Am văzut toate meciurile pe care le-au jucat, și-au creat ocazii și nu au înscris la câte ocazii au avut. Meciul trebuie tratat cu mare seriozitate și nu avem prea multe alternative dacă vrem să ținem de șansa noastră, trebuie să jucăm cu inteligență, bine organizat, nu trebuie să le dăm spații. Îmi pare rău că va trebui să stăm la mâna altor rezultate, dar mă bucur că totuși am reușit ca în 29 de meciuri pe care le-am avut să acumulăm 40 de puncte. Nimeni nu credea, inclusiv eu, mai ales în prima parte. Lucrurile au mers, au mers bine, noi multe puncte am pierdut la începutul campionatului, când încă nu reușeam să facem un lot cât de cât competitiv, erau mulți jucători tineri. Ne-a fost greu la început, acolo s-au pierdut multe puncte. Acum avem șansa noastră și am vorbit și cu jucătorii, sunt montați și sunt sigur că vor fi prezenți la meciul ăsta și sper să reușim să câștigăm. Nu o să fie un meci ușor, e clar, atmosfera în care se joacă acolo, deja nu mai sunt bilete la meci. Sunt meciuri pe care orice jucător și-ar dori să le joace. Deja echipa e mult mai omogenă azi, îmi place felul cum vorbesc băieții după meciuri și declarațiile lor sunt realiste, nu sunt ieșite din comun, laude multe, toți vorbesc de echipă, diferența noi am făcut-o ca echipă și la meciul ăsta trebuie să fim în echipă și să jucăm pentru echipă.”…

Glasul Aradului - Bogdan MarișIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7