Stiri Ziare Locale UTA are „intermediară” în Giulești, dar suporterii arădeni își procura deja biltele pentru vizita Craiovei lui Mititelu!
UTA are „intermediară” în Giulești, dar suporterii arădeni își procura deja biltele pentru vizita Craiovei lui Mititelu!

UTA are „intermediară” în Giulești, dar suporterii arădeni își procura deja biltele pentru vizita Craiovei lui Mititelu!

Înainte de etapa intermediară din această săptămână, UTA stă bine în lupta pentru loc de play-off.  Arădenii joacă miercuri seara (ora 21) pe terenul Rapidului, formație de pe locul 3 în SuperLigă, care tocmai a pierdut primul meci din 2024, 1-3 la Iași și are și ceva probleme interne legate de escapada din club a lui Alex Albu și Andrei Borza. Conducerea „alb-vișinie” a anunțat deja că ambii fotbaliști au fost excluși, deocamdată, din lot.

Fiindcă toate echipele implicate în lupta pentru locurile 4-6 mai au meciuri grele, chiar directe unele dintre ele, „Bătrâna Doamnă” ar cam avea nevoie de 6 puncte din 9 ca să fie aproape sigură că va juca în play-off. Orice s-ar spune, deplasarea din Giulești, de peste două zile, este una de risc maxim, însă disputele cu FC U Craiova 1948 și cea de la București, cu Dinamo, pot fi tranșate de arădeni.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 130 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7