Stiri Ziare Locale UPDATE! Tudorie a semnat cu UTA și devine cel mai bine cotat fotbalist din lot, Cooper – la un pas de un transfer în Iran!
UPDATE! Tudorie a semnat cu UTA și devine cel mai bine cotat fotbalist din lot, Cooper – la un pas de un transfer în Iran!

UPDATE! Tudorie a semnat cu UTA și devine cel mai bine cotat fotbalist din lot, Cooper – la un pas de un transfer în Iran!

UTA mută în linia de atac în ultima zi de mercato. Godberg Cooper este foarte aproape de a pleca la o formație din Iran, arădenii chiar urmând să încaseze o sumă simbolică, în timp ce la ușa de intrare se prezintă Alexandru Tudorie (27 de ani).

Ca și în cazul lui Vlăduț Morar, Mircea Rednic speră să resusciteze un fotbalist cu calități tehnico-tactice bune, dar cu probleme de implicare în joc. Născut la Galaţi, Tudorie s-a format la Steaua Dunării Galați, Academia Hagi și Oțelul. A debutat la seniori în 2013, în tricoul Oțelului, iar în România a mai evoluat la FCSB, FC Voluntari (în trei rânduri), Universitatea Craiova și Sepsi. În străinătate a jucat în Rusia, la Arsenal Tula și în Arabia Saudită, la divizionara secundă Al-Adalah, unde a petrecut prima jumătate a actualei stagiuni.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 143 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7