Stiri Ziare Locale Unul dintre „Prietenii primarului” și-a pierdut în 2024 funcția de director general la Recons Arad pentru că s-a grăbit să fie „în post”
Unul dintre „Prietenii primarului” și-a pierdut în 2024 funcția de director general la Recons Arad pentru că s-a grăbit să fie „în post”

Unul dintre „Prietenii primarului” și-a pierdut în 2024 funcția de director general la Recons Arad pentru că s-a grăbit să fie „în post”

După ce s-au chinuit vreo doi ani ca să îl facă director, „Prietenii primarului” se văd nevoiți să își declare înfrângerea prematură, dar nu totală. La ce ne referim? Simplu. La modul în care Laurențiu Puf, fost director general al societății Recons, a ajuns provizoriu pe funcție la finalul anului trecut, dar a și „zburat”, tot din funcție, la începutul anului curent.

Și culmea, nici concurs nu se mai organizează prea curând.

Dar, ca să înțelegeți bine de ce abordăm subiectul, o să facem o scurtă incursiune în trecut. „Prietenii primarului” este o grupare, născută la început pe Facebook, prin care primarul actual al municipiului Arad, Călin Bibarț, dorea să își strângă toți apropiații, din partid sau nu, constituindu-se ca alternativă a ceea ce la un moment dat era (sau este și acum…) „opoziția numită organizația municipală a PNL Arad”.…

Special Arad - Special AradIn urma cu 176 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7