Stiri Ziare Locale Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a primească primit decorația regală ”Nihil Sine Deo”
Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a  primească primit decorația regală ”Nihil Sine Deo”

Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a primească primit decorația regală ”Nihil Sine Deo”

Casa regală a României a oferit Universității de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca decorația regală „Nihil Sine Deo” în cadrul unei ceremonii găzduite de Castelul Peleș, în 11 martie. Distincția i-a fost înmânată rectorului USAMV Cluj-Napoca, Prof. Univ. Dr. Cornel Catoi, de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

La ceremonie a participat o delegație a universității clujene, în frunte cu președintele Senatului USAMV Cluj-Napoca, Dan Vodnar.

Cu aceeași onorată ocazie, președintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, a primit, de asemenea, decorația „Nihil Sine Deo”, conferită și Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”. Instituția ieșeană a fostvreprezentată de rectorul Gerard Jităreanu. De asemenea,  jurnalistul Stephane Bern s-a bucurat de aceeași decorație.…

Transilvania Business - Iris DamianIn urma cu 110 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7