Stiri Ziare Locale Una dintre cele mai circulate străzi din centrul Oradiei a fost închisă pentru a fi modernizată (FOTO)
Una dintre cele mai circulate străzi din centrul Oradiei a fost închisă pentru a fi modernizată (FOTO)

Una dintre cele mai circulate străzi din centrul Oradiei a fost închisă pentru a fi modernizată (FOTO)

Strada Râului din Oradea, care asigură legătura între căile Clujului şi Mareşal Averescu, iar pe timpul amenajării pasajelor din Piaţa Gojdu, a preluat tot traficul deviat pe aici către zona centrală ori Bulevardul Magheru, a fost închisă circulaţiei auto începând de luni dimineaţă.

După cum BIHOREANUL a mai scris, timp de o lună constructorii vor consolida şi moderniza strada distrusă de trecerea maşinilor de mare tonaj, deviate pe strada Râului în cursul anului trecut.

"Pentru început, se execută săpăturile pentru reabilitarea fundaţiei străzii, având în vedere că pe unele locuri are surpări, ca urmare a traficului deviat pe aici. Lucrările de consolidare a străzii vor dura circa o săptămână. În cursul săptămânii viitoare, amplasamentul va fi predat către Distrigaz, care are de introdus aici reţelele de gaz", a declarat luni pentru BIHOREANUL şeful Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei, Sebastian Marchiş.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 76 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7