Stiri Ziare Locale Un arbore uriaș s-a prăbușit într-un parc din Capitală, lângă locul de joacă. Nicușor Dan: „Se întâmplă”
Un arbore uriaș s-a prăbușit într-un parc din Capitală, lângă locul de joacă. Nicușor Dan: „Se întâmplă”

Un arbore uriaș s-a prăbușit într-un parc din Capitală, lângă locul de joacă. Nicușor Dan: „Se întâmplă”

O adevărată tragedie ar fi putut avea loc, duminică, într-un parc din Capitală, unde un arbore uriaș a căzut la pământ. Incidentul s-a petrecut în imediata apropiere a unui loc de joacă. Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, nu s-a arătat îngrijorat de situație.

Conform informațiilor furnizate de A3 CNN, copacul căzut era de dimensiuni impresionante și prezenta semne clare de putrefacție la baza trunchiului.

Deși acesta ar fi trebuit să fie tăiat cu mult timp în urmă, Administrația Domeniului Public (ADP) din București nu a luat nicio măsură în acest sens. O jurnalistă prezentă la fața locului a observat că mulți alți copaci din parcul respectiv se află în aceeași situație periculoasă.…

Adevarul - Florina IliceaIn urma cu 151 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7