Stiri Ziare Locale „U-iștii” Sabău și Chipciu au prefațat meciul cu UTA: „Știm experiența lui Mircea Rednic, sunt mai legați decât în tur, noi avem un minus cu echipele agresive”
„U-iștii” Sabău și Chipciu au prefațat meciul cu UTA: „Știm experiența lui Mircea Rednic, sunt mai legați decât în tur, noi avem un minus cu echipele agresive”

„U-iștii” Sabău și Chipciu au prefațat meciul cu UTA: „Știm experiența lui Mircea Rednic, sunt mai legați decât în tur, noi avem un minus cu echipele agresive”

Universitatea Cluj a pierdut șansa să urce din nou în zona play-off după eșecul de la Iași, dar își propune să reușească la finalul meciului cu UTA. Asta, bineînțeles, dacă ia toate cele trei puncte, iar echipele din fața sa, U. Craiova, Sepsi și Hermannstadt se încurcă.

Ioan Ovidiu Sabău susține că nu va face schimbări majore în echipa sa după înfrângerea din nordul Moldovei, dar – totodată – așteaptă o atitudine diferită a jucătorilor săi. „Trebuie să am încredere în mine, iar această încredere să o transmit mai departe și jucătorilor. Trebuie să continuăm să credem în noi și să ne pregătim *-+*foarte bine. Am avut o perioadă foarte bună în care am avut continuitate, am fost acolo în play-off și am dat mari speranțe prin joc și nu doar după niște rezultate chinuite. Și când faci să spere lumea, să creadă mai mult în tine, dezamăgirea e mai mare atunci când nu reușești să faci iar pasul, să fii iar acolo sus. Ai pierdut cu o echipă care a luat șase goluri de la Sepsi, și asta nu dă bine, nu dă bine deloc. Nu vor prea multe schimbări în primul 11 la meciul de duminică, mici schimbări vor fi însă. Trebuie să merg totuși pe un nucleu de jucători. Mai sunt destui jucători care, din punctul meu de vedere, mai au nevoie de timp să se recupereze, vin după niște accidentări, cei care au venit mai tîârziu încă nu sunt sută la sută… Când toți vor fi la un nivel bun, am mai spus-o, eu cred că vom fi o echipă puternică a campionatului. Nu ne concentrăm pe ce jucători trebuie să vină, ci să-i facem mai buni pe cei pe care-i avem. Avem un lot valoros, trebuie să facem un grup de jucători care iubesc ceea ce fac, care sunt responsabili și implicați cu inima la această echipă”, a spus antrenorul „șepcilor roșii”.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 143 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7