Stiri Ziare Locale Tudorie știe de ce UTA trebuie să ajungă în play-off: „Toți vom fi văzuți altfel, cu Petrolul – meci de totul sau nimic”
Tudorie știe de ce UTA trebuie să ajungă în play-off: „Toți vom fi văzuți altfel, cu Petrolul – meci de totul sau nimic”

Tudorie știe de ce UTA trebuie să ajungă în play-off: „Toți vom fi văzuți altfel, cu Petrolul – meci de totul sau nimic”

Alexandru Tudorie, noul număr 9 al UTA-ei a debutat pe finalul disputei de la Voluntari, iar cu el în teren arădenii au marcat golul de trei puncte, prin slovacul Fabry. De altfel, azi în lotul arădenilor sunt doi „nouari”, după revenirea la Arad al lui Cooper, însă – cel mai probabil – italianul își va alege un nou număr (cel mai probabil, 11) dacă nu se va transfera, în cele din urmă, la Foolad, în Iran.

Mircea Rednic a dat de înțeles că Tudorie nu este încă pregătit din punct de vedere fizic pentru un tricou de titular, dar – probabil – și în funcție de rezultatul meciului cu Petrolul, de sâmbătă, atacantul gălățean va avea ocazia să joace – în premieră – și în fața prublicului arădean. Iar în cazul unei victorii, „roș-albii” vor avea pentru prima oară în acest sezon punctaj de play-off. „Sunt nerăbdător să joc în fața suporterilor, abia aștept și voi da totul ca să-i mulțumesc. Și coechipierii mei sunt conștienți de acest lucru, pentru că e altceva să joci în play-off decât să joci în play-out. Sunt meciuri mult mai importante, lumea o să vină cu siguranță la stadion. Am fost prezent la meciul cu Botoșani, cu penultima clasată și am fost surprins să văd atât de multă lume, a fost stadionul plin. Meciul cu Petrolul va fi foarte important, mai avem patru meciuri, patru finale, cred eu. Trebuie să o luăm pas cu pas, iar primul pas este meciul de sâmbătă, cu Petrolul. La cum ne-am pregătit în această săptămână, cred că vom arăta bine, am văzut băieții motivați și sper că vom lua cele trei puncte. Nu știu dacă va fi mai ușor pentru noi datorită absențelor din defensiva Petrolului, noi trebuie să ne facem jocul și nu trebuie să depindem de adversar. Trebuie să ne facem jocul nostru și eu cred că acesta este cel mai important lucru. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim acolo sus. Fiecare meci va fi la fel până la final, suntem cinci echipe și diferența e de un punct sau două. Important este primul meci, apoi vom vedea. Este un meci de totul sau nimic, dacă învingem trecem peste ei. În plus, am văzut că și restul echipelor joacă între ele, așadar acesta ar fi un prim pas important pentru play-off”, susține ultimul transfer al lui Mircea Rednic, care va rata întâlnirea cu Paul Papp. Cei doi au fost colegi la U. Craiova, dar acum fundașul Petrolului e suspendat.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 133 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7