Stiri Ziare Locale Tudorie a venit (și) pentru suporteri la UTA și vorbește cu emoție de reîntâlnirea cu Benga: „M-a ajutat enorm când nu aveam posibilități”
Tudorie a venit (și) pentru suporteri la UTA și vorbește cu emoție de reîntâlnirea cu Benga: „M-a ajutat enorm când nu aveam posibilități”

Tudorie a venit (și) pentru suporteri la UTA și vorbește cu emoție de reîntâlnirea cu Benga: „M-a ajutat enorm când nu aveam posibilități”

Până la această oră, cel puțin la capitolul atacanți, Mircea Rednic a mers pe mâna „produselor” autohtone în mercato de iarnă. „Puriul” a renunțat la austriacul Vucenovic, olandezul Leidsman și – în curând – și la italianul Cooper și a apelat la Vlăduț Morar și Alexandru Tudorie. Doi fotbaliști oarecum asemănători, cu calități fotbalistice importante, cu fizic bun, dar cu ceva probleme de concentrare și implicare în joc.

Tudorie e ceva mai tânăr, va împlini 27 de ani pe 19 martie și încă are tot interesul să-și relanseze cariera după o experiență ratată la Al-Adalah, în divizia secundă din Arabia Saudită. Fotbalistul a ajuns luni la Arad, a și asistat de la tribuna oficială a arenei „Francisc Neuman” la confruntarea cu Botoșani, încheiată la egalitate 2-2, cu două goluri reușite de fotbaliști defensivi pentru UTA, Tibi Căpușă și Ariel Lopez. Noul „vârf” al arădenilor a spus că unul dintre motivele pentru care a venit la Arad e legat de aportul suporterilor. „A fost stadionul plin și asta m-a surprins plăcut, pentru că rar vezi pe stadioanele din România, când joci cu penultima clasată și stadionul să fie plin. Mereu când am venit și am jucat contra UTA-ei, suporterii au făcut o atmosferă minunată și practic ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am venit aici, ca să joc cu acești fani minunați în tribune și să mă susțină de data aceasta. Am simțit o energie pozitivă din partea lor și sper că această energie să o simt la fiecare meci jucat acasă”, afirmă Tudorie.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 142 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7