Stiri Ziare Locale Transportul public local de călători din Cugir intră într-o perioadă de tranziție. Care sunt schimbările?
Transportul public local de călători din Cugir intră într-o perioadă de tranziție. Care sunt schimbările?

Transportul public local de călători din Cugir intră într-o perioadă de tranziție. Care sunt schimbările?

Transportul public local de călători intră într-o perioadă de tranziție spre proiectul de mobilitate urbană începând de luni, 12 februarie, anunță Primăria orașului Cugir pe pagina de socializare a instituției.

Astfel, explică reprezentanții municipalității, se vor utiliza atât autobuzele deja existente cât și autobuzele noi hibride, marca Mercedes-Benz, achiziționate prin proiectul „Reducerea emisiilor de carbon în oraşul Cugir bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”.

Vor fi valabile abonamentele vechi deja realizate de către călători în luna ianuarie pentru luna februarie. În același timp, pentru autobuzele noi, se va putea utiliza noul sistem electronic prin care se vor putea achiziționa tichete/carduri de călătorie, abonamente și reîncărcare carduri de la automatele de eliberare bilete, amplasate in 9 locații/stații de autobuze, respectiv:…

Mesagerul de Alba - Mesagerul de AlbaIn urma cu 175 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7