Stiri Ziare Locale Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații după ce și-a fracturat gâtul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”
Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații după ce și-a fracturat gâtul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”

Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații după ce și-a fracturat gâtul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”

Sylvester Stallone a făcut o serie de dezvăluiri în noul sezon „The Family Stallone”, mărturisind că a fost nevoit să treacă prin șapte operații majore după ce și-a fracturat gândul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”. La vremea respectivă, actorul în vârstă de 77 de ani filma o scenă cu luptătorul devenit actor Steve Austin.

Citește și: Papa Francisc și-a anulat toate vizitele din acest weekend din cauza unei probleme de sănătate

„Am făcut lucruri stupide. Regizam Expendables și, ca un idiot, acceptam orice. Îmi amintesc de o lovitură pe care am simțit-o ca o bubuitură”, a povestit Stallone. „Steve știa. Nu mi-am revenit niciodată. După acel film, fizic nu a mai fost la fel. I-am avertizat pe oameni să nu-și facă propriile cascadorii”, a adăugat el, citat de filmnow.ro. Soția lui Sylvester Stallone, Flavin, a adăugat: „Sly încerca să mascheze durerea, pretinzând că nu s-a întâmplat nimic. Nu-i place ca oamenii să știe că a avut șapte operații la spate”.…

Jurnalul De Arges - Simion CristinaIn urma cu 131 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7