Stiri Ziare Locale SuperLiga etapa a 25-a: Rapidul bate după 12 ani în Gruia și devine a doua forță a campionatului, remiză seacă în Copou!
SuperLiga etapa a 25-a: Rapidul bate după 12 ani în Gruia și devine a doua forță a campionatului, remiză seacă în Copou!

SuperLiga etapa a 25-a: Rapidul bate după 12 ani în Gruia și devine a doua forță a campionatului, remiză seacă în Copou!

Vineri

Oțelul Galați – FC U Craiova 1948   1-0

Oțelul o bate tur-retur pe Craiova lui Mititelu, fără să încaseze gol. Ca și în Bănie pe lista marcatorilor a apărut Bodișteanu, cu mențiunea că de această dată reușita juniorului împrumutat de la Farul a fost decisivă pentru destinația punctelor. Echipa lui Dorinel Munteanu și-a dominat destul de clar adversarul, și-a creat și alte ocazii, oltenii având replică doar în ultimele 10 minute. Atunci, Chițu nu a ajuns de puțin la o pasă a lui Negru, iar Jibril a tras mult peste poartă din poziție bună. Cel puțin deocamdată, trupa de pe Dunăre trece la un punct peste UTA, care luni are de jucat cu Botoșaniul acasă.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 145 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7