Stiri Ziare Locale SuperLiga, etapa a 24-a: Penalty-urile din prelungiri îi salvează Dică, la debut și pe Hagi, de ziua sa! UTA e la 3 puncte de play-off!
SuperLiga, etapa a 24-a: Penalty-urile din prelungiri îi salvează Dică, la debut și pe Hagi, de ziua sa! UTA e la 3 puncte de play-off!

SuperLiga, etapa a 24-a: Penalty-urile din prelungiri îi salvează Dică, la debut și pe Hagi, de ziua sa! UTA e la 3 puncte de play-off!

Vineri

FC Botoșani – Politehnica Iași  2-1

Derby-ul nordului Moldovei a fost decis de un gol în primul minut de prelungire. Oaspeții au fost mai buni în prima parte, au trecut pe merit în avantaj după șutul de la marginea careului al neamțului Saghiri. Tot prin doi „stranieri” a întors Botoșaniul meciul, ambii veniți de pe banca de rezerve. E vorba despre argentinianul Lopez, a cărui reușită a avut nevoie de intervenția VAR, fiindcă asistentul semnalizase un offside și despre  francezul cu origini marocane Mouaddib. Acesta a punctat din voleu, după o centrare a ex. utistului Mitrov. Bucuria trupei lui Bogdan Andone avea să fie și mai mare după ce au aflat că au pasat „lanterna roșie” după etapa a 24-a.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 23 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Sportul Bistritean

Sportul Bistritean

Ziare Locale

Puștii bistrițeni dornici de fotbal și mișcare, invitați să practice jocul cu mingea în mod organizat.
In urma cu 34 de minute
Sportul Bistritean - sportulbistritean.ro
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7