Stiri Ziare Locale Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Suntem încrezători, dar trebuie să facem un meci complet“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Suntem încrezători, dar trebuie să facem un meci complet“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Suntem încrezători, dar trebuie să facem un meci complet“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ambele adversare de duminică au câte două victorii, două egaluri și o înfrângere în ultimele cinci meciuri.

Campioana în exercițiu a României, Farul Constanța, susține duminică, 21 ianuarie 2024, primul meci oficial din noul an, întâlnirea din deplasare cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 22-a a Superligii.

În clasament, formația de pe litoral se află pe locul 6 (ultimul care asigură calificarea în play-off), cu 30 de puncte, pe când Universitatea Craiova ocupă poziția a treia, cu 34 de puncte. Ambele adversare de duminică au câte două victorii, două egaluri și o înfrângere în ultimele cinci meciuri. „Marinarii“ au înregimentat până acum doi noi jucători, Ronaldo Deaconu (care va juca cu numărul 77 pe tricou) și Cristi Ganea (purtătorul tricoului cu numărul 11), dar s-au despărțit de Andrei Artean. În perioada de pregătire de iarnă, pe care au efectuat-o la Ovidiu, la baza sportivă proprie, „marinarii“ au susținut și un meci amical, câștigându-l cu 2-0 (L. Munteanu 56, Dussaut 58) contra liderului primei ligi bulgare, Cerno More Varna.…

Ziua Constanta - Marian BOCAIIn urma cu 167 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7