Stiri Ziare Locale Storck, impresionat de publicul arădean: „A fost foame de fotbal profesionist în acest oraș frumos, UTA a meritat victoria și va rămâne în prima ligă”
Storck, impresionat de publicul arădean: „A fost foame de fotbal profesionist în acest oraș frumos, UTA a meritat victoria și va rămâne în prima ligă”

Storck, impresionat de publicul arădean: „A fost foame de fotbal profesionist în acest oraș frumos, UTA a meritat victoria și va rămâne în prima ligă”

Sepsi Sfântu Gheorghe a piedut la Arad (1-2), iar Bern Stork nu a scăpat de ce i-a fost teamă. Adică de aportul important al publicului arădean la revenirea favoriților după patru luni acasă, pe un gazon excelent.

Neamțul pierde astfel prima sa partidă de la sosirea în SuperLigă, la cârma grupării covăsnene, pe care a dus-o pe loc de play-off. „Din păcate, echipa a pierdut primul meci cu mine pe bancă, dar felicit echipa gazdă. UTA a făcut un meci bun, au meritat mai ales după ceea ce au arătat în prima repriză. Nu ne-am făcut jocul astăzi, s-au apărat bine, nu am avut spații spre poarta lor și am făcute multe greșeli, au avut mutle contraatacuri. De abia în ultimele 20-30 de minute ne-am făcut jocul, am avut șanse, am dat gol din penalty, am avut șansă mare să egalăm, dar la final Aradul merită victoria. Felicitări, trebuie să continuăm să ne pregătim pentru următorul meci de acasă, să schimbăm felul de a juca și să ne întoarcem pe calea succesului”, a spus Bern Storck la finalul disputei cu „roș-albii” de pe Mureș.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 159 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7