Stiri Ziare Locale Stolnik e pregătit de „finala” cu Dinamo: „Un meci foarte special și pentru antrenorul nostru, asta ne va motiva și mai mult”
Stolnik e pregătit de „finala” cu Dinamo: „Un meci foarte special și pentru antrenorul nostru, asta ne va motiva și mai mult”

Stolnik e pregătit de „finala” cu Dinamo: „Un meci foarte special și pentru antrenorul nostru, asta ne va motiva și mai mult”

După ce Ibrahima Conte și-a pierdut cumpătul și a fost eliminat în meciul cu FC Botoșani, Mircea Rednic a apelat automat la Marko Stolnik, ca pereche în centrul defensivei utiste pentru Alexandru Benga. Croatul a făcut mai de fiecare dată meciuri bune, iar antrenorul arădenilor se felicită că a ales bine în iarnă, între el și grecul Stefanos Stroungis.

Rednic a avut de ales între Stolnik și Stroungis: „Am fost inspirat”

Acesta din urmă revenise pe gazon după cele 4 luni în care s-a confruntat cu ceva probleme la inimă, iar Stolnik sosise – oarecum – să-l înlocuiască pe fotbalistul elen și a fost păstrat mai apoi de Rednic. „Nu-l prea știam pe fundașul central grec și am mai zis că, decât să risc cu un fotbalist care nu a jucat de 4 luni, totuși îl aveam pe Stolnik. Cu bune cu rele, el a jucat, e un fotbalist de grup, profesionist, a făcut meciuri foarte bune. Am fost inspirat, căci eu am ales. Asta chiar dacă am avut ceva probleme cu jucătorul grec, care – până la urmă – s- au rezolvat cu un salar în plus. Eu nu mai puteam să stau, să-i dau meciuri, în pregătire a jucat un meci și o repriză. Nu era suficient pentru mine și atunci am zis că nu trebuie să risc”, și-a motivat „Puriul” opțiunea pentru apărătorul croat.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7