Stiri Ziare Locale Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)
Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

Partidul AUR, filiala Constanța organizează azi, 08 februarie, o conferință de presă.

Aceasta are loc la sediul județean al partidului, complex Dacia.

În cadrul evenimentului, se dezbat probleme de interes local și național, la conferință participând coordonatorul organizației de femei AUR Constanța - Stela Ioan, deputatul AUR - Dănuț Aelenei, candidat alegeri europarlamentare - Nicolae Vlahu.

Deputatul Dănuț Aelenei vorbește despre comasarea alegerilor locale cu europarlamentare.

AUR nu susține comasarea și solicită respectarea exercițiului democratic și instituțiilor statului.

Aelenei spune că vom avea două rânduri de primari și consilii locale, aspect care va genera o anarhie.  Peste 10.000 de membri AUR au protestat miercuri seara în toată țara împotriva acestei decizii care omoară democrația în România, a mai spus deputatul.…

Ziua Constanta - Cătălina BĂLTĂREȚUIn urma cu 170 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7