Stiri Ziare Locale Știe ceva din culise Rareș Bogdan? “Lui Iohannis i se potriveşte cel mai bine poziţia de preşedinte al Consiliului European!”
Știe ceva din culise Rareș Bogdan? “Lui Iohannis i se potriveşte cel mai bine poziţia de preşedinte al Consiliului European!”

Știe ceva din culise Rareș Bogdan? “Lui Iohannis i se potriveşte cel mai bine poziţia de preşedinte al Consiliului European!”

Preşedintelui Klaus Iohannis i se potriveşte cel mai bine poziţia de preşedinte al Consiliului European, transmite primvicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan – un apropiat al lui Iohannis.

”Imaginea preşedintelui şi respectul de care se bucură la Bruxelles şi Strasbourg este unul uriaş. Emmanuel Macron îl consideră unul dintre liderii marturi şi foarte echilibraţi ai Europei, acelaşi lucru se întâmplă la Washington, la Roma, la Londra sau la Berlin. Acest atuu trebuie folosit de România care, datorită contextului internaţional, în primul rând pe zona de securitate, are un atuu şi un avantaj de a impune un om cheie la nivelul poziţiilor din Parlamentul European, Comisie, Consiliu sau NATO. Cred că acest lucru trebuie exploatat şi acest moment să fie unul în care un lider român să ajungă într-o poziţie foarte importantă”, a declarat la Prima News europarlamentarul Rareş Bogdan.…

Pagina de Transilvania - Pagina de TransilvaniaIn urma cu 127 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7