Stiri Ziare Locale Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu, şochează din nou: „Eu mi-am luat în calcul să-mi dea trei ani cu executare. Că ăsta e maximul, he, he… Iar de-acolo în jos, joc cu ei…”
Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu, şochează din nou: „Eu mi-am luat în calcul să-mi dea trei ani cu executare. Că ăsta e maximul, he, he… Iar de-acolo în jos, joc cu ei…”

Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu, şochează din nou: „Eu mi-am luat în calcul să-mi dea trei ani cu executare. Că ăsta e maximul, he, he… Iar de-acolo în jos, joc cu ei…”

Luni, 5 februarie, Stelică Crăciun, cumnatul primarului Nicolae Dascălu din Mărăcineni, a fost condamnat, printr-o decizie a Judecătoriei Pitești, la doi ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de violare a sediului profesional în varianta agravată.

Primarul: „Cineva trebuie să-i dea o lecție”

Vă reamintim, pe scurt, că pe 11 februarie 2022, în jurul orei 21.10, Stelian Crăciun, însoțit de omul de afaceri Daniel Otobâcu, a pătruns în sediul Primăriei Mioveni, deplasându-se în biroul primarului Ion Georgescu, care se afla la serviciu, iar ulterior, la solicitarea expresă a edilului-șef și a polițistului local aflat de pază, a refuzat să părăsească incinta instituției.Primarul din Mioveni (acum arestat la domiciliu), cel a cărui imagine de persoană publică a avut de suferit în urma acelui scandal, ne declara în luna mai a anului trecut, la finalul unui termen de judecată din acest proces: ”Păi, cum să-l provoc eu (pe Stelian Crăciun – n.red.) dacă el a venit la mine în birou?! Repet: n-am avut și nici nu vreau să am de-a face cu el! Problema e ca justiția să-și facă treaba! Cineva trebuie să-i dea o lecție acestui «cel mai mare om de afaceri», din câte am înțeles că-i zic unii!”.Inculpatul este obligat, prin sentință, la plata către partea civilă Ion Georgescu a sumei de un leu. Dar și la plata sumei de 1.850 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Sentința este cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.…

Jurnalul De Arges - Gabriel LixandruIn urma cu 170 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7