După investiții masive, atât într-un grătar special fabricat în Spania, cât și în mobilier, unul dintre saloanele de la Conacul Zăicești s-a transformat în ”Steak house”.
Spațiul dispune de propria bucătărie amenajată după conceptul de ”cooking show” astfel încât gurmanzii care ieri, începând cu ora 17:00, i-au trecut pragul, au avut ocazia să admire măiestria chefului venit de la Câmpulung Moldovenesc și a colegului său sosit special de la Londra.
Aceștia s-a întrecut în tot felul de preparate: un mușchi de vită care a transpus în practică expresia ”se topește în gură”, antricotul numai bun de preparat la grătar care s-a distins prin frăgezime, o vrăbioară și un ”spider steak”. Dar cel mai solicitat a fost ”T-Bone”, care a îngemănat două tipuri de carne, de o parte și de cealaltă a osului.…
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
Cugir Info
e Bihoreanul
e Bihoreanul