Stiri Ziare Locale Spaniolul Bernabe susține că are o conexiune specială cu Dennis Man în atacul Parmei : „Știu că trebuie să-l caut, e puternic, periculos pe spații libere”
Spaniolul Bernabe susține că are o conexiune specială cu Dennis Man în atacul Parmei : „Știu că trebuie să-l caut, e puternic, periculos pe spații libere”

Spaniolul Bernabe susține că are o conexiune specială cu Dennis Man în atacul Parmei : „Știu că trebuie să-l caut, e puternic, periculos pe spații libere”

Parma e campioană de toamnă în Serie B, cu 41 de puncte acumulate, la 6 lungimi de undă de echipele de pe locurile 2-3, Venezia și Como. Formația emiliană are și cel mai bun atac din campionat, respectiv 37 de goluri înscrise.

Arădeanul Dennis Man este golgheterul „cruciaților”, cu 8 reușite, urmat fiind de polonezul Adrian Benedyczak (7) și spaniolul Adrian Bernabe (5). Acesta din urmă a vorbit în aceste zile despre conexiunea cu fotbalistul crescut de UTA, dar și calitățile acestuia. Fotbalistul de 22 de ani crescut la academia Barcelonei, dar plecat la Manchester City în 2018 până în vara lui 2021, susține că Parma trebuie să se folosească mai mult de abilitățile atacantului arădean. „E firesc, atunci când ai lângă tine un fotbalist puternic ca el, totul e mai ușor. Știu cum e el, e și rapid. Când îmi dă mingea și mă face să merg să înaintez pe spațiile libere, știu că trebuie să-l caut, pentru că devine foarte periculos. Și în spațiu a avut o primă parte a sezonului foarte puternică. E unul dintre cei mai importanți pentru noi, dar trebuie să ne folosim mai mult de el, pentru că e într-o formă bună. Întotdeauna sunt recunoscător să-l caut și îmi place că și el o face, hai să continuăm așa!”, a spus Bernabe pentru Sky Sports, citat de parmalive.com.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 177 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7