Stiri Ziare Locale Sorți vitregi: Șimandul dă peste campioana United Galați în optimile Cupei României! Mărcuș „Mi-aș dori să marcăm primii!”
Sorți vitregi: Șimandul dă peste campioana United Galați în optimile Cupei României! Mărcuș „Mi-aș dori să marcăm primii!”

Sorți vitregi: Șimandul dă peste campioana United Galați în optimile Cupei României! Mărcuș „Mi-aș dori să marcăm primii!”

Șoimii Șimand nu face față aerului tare din Liga 1 Futsal Fortuna și după 15 etape e ultima în clasament, pe singurul loc direct retrogradabil, cu doar trei puncte. Mai mult, drumul în Cupa României este pe cale să se încheie, atâta timp cât sorții au fost nemiloși cu echipa pregătită de Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană.

Duminică, de la ora 15, la noua sală din Șimand descinde pentru a doua oară în acest sezon campioana United Galați. Precedenta a avut loc în luna august și s-a încheia cu un sec 15-0 în fața grupării de pe malul Dunării. Nici  în retur lucrurile nu au stat mai bine pentru „lanterna” din Liga 1, ce a cedat cu 2-19, așa că – probabil – vom asista la o nouă demonstrație de forță a elevilor lui Florin Ignat.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 159 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7