Stiri Ziare Locale Șoferul drogat care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai rămâne în arest preventiv. Instanţa a respins solicitarea arestului la domiciliu.
Șoferul drogat care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai rămâne în arest preventiv. Instanţa a respins solicitarea arestului la domiciliu.

Șoferul drogat care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai rămâne în arest preventiv. Instanţa a respins solicitarea arestului la domiciliu.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, marţi, contestaţia formulată de șoferul care a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai împotriva măsurii prelungirii mandatului cu încă 30 de zile, decise de Judecătoria Mangalia.

Măsura arestului preventiv a fost menținută, astfel că instanța a respins solicitarea lui Vlad Pascu de a fi arestat la domiciliu.

„Respinge, ca nefondată contestaţia declarată de Pascu Matei Vlad împotriva încheierii de şedinţă din data de 20.02.2024 pronunţată de Judecătoria Mangalia în dosarul nr. 4989/254/2023/a8. (...) Obligă inculpatul Pascu Matei Vlad la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 27.02.2024”, reiese din soluţia pe scurt dată de Tribunalul Constanţa.…

Monitorul Cluj - Oleg GHILASIn urma cu 129 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7