Stiri Ziare Locale Socodorul și-a complicat și mai mult existența după eșecul intern cu Periamul! Darazs: „Nici nu avem un dram de noroc, era un meci de 6 puncte”
Socodorul și-a complicat și mai mult existența după eșecul intern cu Periamul! Darazs: „Nici nu avem un dram de noroc, era un meci de 6 puncte”

Socodorul și-a complicat și mai mult existența după eșecul intern cu Periamul! Darazs: „Nici nu avem un dram de noroc, era un meci de 6 puncte”

Socodorul a început prost anul, cu o înfrângere internă în fața unei contracandidate la menținerea în Liga a 3-a. Avântul Periam s-a impus cu 2-0 pe terenul din comuna arădeană, după ce a înscris în startul și finalul partidei, prin Mureșan și ca urmare a autogolului lui Chișe. Fiecare echipă a avut și câte un jucător eliminat, ambii încă din prima repriză. Turcuș a plecat la cabine în minutul 25, iar Stefanciuc, cu dou minute înainte de odihnă.

Gazdele de azi au invocat și lipsa de șansă, în special la ocaziile importante ale lui Țoca și Ciornei. „Din păcate, am continuat seria de jocuri slabe din amicale, cu toate că nu am evoluat jucat chiar rău, dar – parcă – nici nu avem un dram de noroc. Am luat un gol din corner, după care noi am dominat noi și ei s-au apărat. În repriza a doua nu am reușit să marcăm din ocazii rarisime, Ciornei și Țoca au avut mingea în careul mic, iar la ultima fază s-a făcut 0-2. Cu toate că adversarul nu a mai avut alte ocazii, noi tot nu am reușit să marcăm și suferim în continuare la finalizare. Era un meci de șase puncte, aveam mari speranțe, asta este. Mergem la Buziaș să ne încercăm norocul, din păcate fără Turcuș care a fost eliminat. A fost faultat tare și a reacționat nesportiv”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor, alături de Gigi Cameniță…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 117 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7