Vinul roșu nu este doar bun, ci și sănătos, consumat desigur cu moderație, spun viticultorii din Dobrogea, care vorbesc despre substanța miraculoasă din boabele rubinii, care anul acesta au fost mai dulci ca oricând din cauza secetei.
Strugurii, în special cei negri, conțin antioxidanți puternici, denumiți polifenoli, care pot încetini sau preveni multe tipuri de cancer, inclusiv cel de esofag, plămâni, gură, faringe, pancreas, prostată și colon. De asemenea, încetinesc îmbătrânirea.
“O femeie frumoasă, ca să fie și mai frumoasă, trebuie să bea un pahar de vin, de preferința roșu, în fiecare zi. Avem exemplul Reginei Elisabeta, care a fost o femeie frumoasă, și, deși avea 96 de ani când a murit, tot frumoasă era”, spune Gheorghe Albu, deținătorul celebrei crame dobrogene de la Viișoara.…
AB News
Ziarul Unirea
Ziarul Unirea
Ziarul Unirea
Ziarul Unirea
Ziarul Unirea