Stiri Ziare Locale Sepsi trece de Voluntari și îi ia fața UTA-ei! Știm toate calculele: scenariile (unul SF) de calificare în play-off pentru arădeni!
Sepsi trece de Voluntari și îi ia fața UTA-ei! Știm toate calculele: scenariile (unul SF) de calificare în play-off pentru arădeni!

Sepsi trece de Voluntari și îi ia fața UTA-ei! Știm toate calculele: scenariile (unul SF) de calificare în play-off pentru arădeni!

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus la scor astăzi cu FC Voluntari, 4-0 și păstrează și ea șanse la accederea în play-off-ul SuperLigii! Practic, cinci echipe se bat pe cele două locuri rămase disponibile, 5 și 6, iar variantele și scenariile sunt multiple. Cert e că la prima vedere, UTA are a patra șansă la play-off, pentru că Farul, Universitatea Cluj și Sepsi sunt în fața ei, primele două având două, respectiv un punct în plus, în vreme ce covăsnenii au golaveraj mai bun, în condițiile egalității din meciurile directe. Doar cu Hermannstadt are acum avantaj, datorită meciurilor directe. Deci, ar cam trebui să se alinieze planetele pentru ca trupa lui Rednic să își îndeplinească visul! UTA este pe un virtual loc 8, dar după ultima etapă multe se mai pot schimba și orice rezultat va conta, așa că merită ca suporterii utiști să viseze frumos! Clasamentul arată acum așa: 5.Farul, 42 puncte; 6.Univ.Cluj 41; 7.Sepsi 40; 8.UTA 40; 9. Hermannstadt 40. Cert e că Farul și Clujul sunt la mâna lor și două victorii ale celor două ar rezolva simplu situația, dar nefericit pentru UTA.…

Live Arad - Sorin HautIn urma cu 122 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7