Secrete din bucătărie…
Pentru a repara maioneza tăiata, poți adăuga treptat alt gălbenuș sau o lingură de apă rece / zeamă de lămâie, continuând să amesteci energic până când maioneza începe să se lege din nou. Adaugă treptat ulei și amestecă bine până când obții consistența dorită.Dacă alegi varianta de a repara cu un gălbenuș, cel mai bine este să pui gălbenușul în alt castron și să adaugi treptat din maioneza tăiată, amestecând bine de fiecare dată.Dacă maioneza ți-a ieșit prea subțire, poți corecta adăugând încă o lingură de muștar (la temperatura camerei de preferat). Pentru o maioneză gustoasă, folosește zeamă de lămâie proaspăt stoarsă și nu suc de lămâie cumpărat.…
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
Cugir Info
e Bihoreanul
e Bihoreanul