Stiri Ziare Locale Sebișenii și-au reluat pregătirea cu Dorel Balint la timonă și trei noi achiziții: „Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare”
Sebișenii și-au reluat pregătirea cu Dorel Balint la timonă și trei noi achiziții: „Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare”

Sebișenii și-au reluat pregătirea cu Dorel Balint la timonă și trei noi achiziții: „Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare”

Național Sebiș nu și-a putut depăși condiția nou promovatei și ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii a IV-a Arad, la egalitate de puncte cu „lanterna” ACB Ineu. Înainte cu o etapă de finalul turului, antrenorul Flavius Raț a și făcut un pas înapoi și de echipă s-a ocupat Dorel Marin Balint (55 de ani).

În pauza de iarnă, fostul fundaș al celor Oțelul Galați a fost confirmat pe banca formației de pe Crișul Alb și a demarat pregătirile de două săptămâni. Cel puțin deocamdată, sebișenii s-au despărțit doar de Ispas, care s-a întors la Pîncota și are și trei achiziții, de fapt comebackuri.  „Au revenit la noi atacantul Daniel Hadăr, mijlocașul central Florin Alb și Sebastian Dragoș. Mai căutăm un mijlocaș central și un mijlocaș de bandă și avem mare încredere în pregătirea de iarnă pe care o face Dorel Balint. Obiectivul nu poate fi altul decât acela să ne facem punctele care să ne mențină în Liga a 4-a la finalul sezonului”, a spus Radu Borlea, președintele Naționalului.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 152 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7