Stiri Ziare Locale Se urcă Lipova în ultimul tren spre play-off, va fi și Pecica de acord? Stamate: „Prevăd un meci de luptă, sperăm să profităm de susținerea publicului”
Se urcă Lipova în ultimul tren spre play-off, va fi și Pecica de acord? Stamate: „Prevăd un meci de luptă, sperăm să profităm de susținerea publicului”

Se urcă Lipova în ultimul tren spre play-off, va fi și Pecica de acord? Stamate: „Prevăd un meci de luptă, sperăm să profităm de susținerea publicului”

Anul începe abrupt pentru Șoimii Lipova, adică cu meciul ce i-ar permite să mai spere la un loc în play-offul seriei a 8-a a Ligii III-a. Iar pentru asta trebuie să o învingă pe conjudețeana Progresul Pecica, cea care ocupă acum locul 4, la 5 puncte în fața trupei de pe Mureș și doar două peste Buziaș.

Problema lipovanilor este că lotul pare slăbit față de turul campionatului, în special în linia de atac. Practic, „alb-albaștrii” și-au pierdut golgheterii, pe David Ciubăncan și Cristian Gavra, dar și pe mijlocașul central Petrișor Jichici, care aducea și el calitate pe ambele faze ale jocului. Au mai plecat și juniorii Blickling și Bulboacă, aceștia din urmă fiind înlocuiți cu Bălașa (Pecica), Bokse (SCM Zalău, via UTA) și Nica (direct de la Academia UTA). Cel puțin ultimul pare să-și fi câștigat deja un tricou de titular, fiind – de altfel – unul dintre cele mai bune produse ale generației 2006 de la Academia UTA.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 119 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7