Stiri Ziare Locale Șapte cățeluși care erau în pericol de îngheț și înfometare într-o dubă, salvați cu ajutorul polițiștilor brașoveni (foto)
Șapte cățeluși care erau în pericol de îngheț și înfometare într-o dubă, salvați cu ajutorul polițiștilor brașoveni (foto)

Șapte cățeluși care erau în pericol de îngheț și înfometare într-o dubă, salvați cu ajutorul polițiștilor brașoveni (foto)

Șapte cățeluși care erau în pericol de îngheț au fost salvați cu ajutorul polițiștilor brașoveni dintr-o dubă. Nu se știe cine i-a abandonat în locul respectiv. Cert este că angajații care ridicaseră duba – după câteva zile în care a fost lăsată pe avarii – au auzit la un moment dat plânsetele puiuților și astfel i-au găsit într-o pungă de plastic. Oamenii au apelat la ajutorul Poliției Animalelor.

„Maria și Răzvan (…) au devenit astăzi părinții adoptivi a 7 cățeluși, care acum beneficiază ce cele mai bune îngrijiri, pentru că cei doi sunt polițiști și medici veterinari în același timp.Povestea celor 7 cățeluși începe cam așa:Colegii noștri, din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, au primit o sesizare cum că, într-o dubă, care a fost lăsată cu avarii câteva zile pe un câmp și adusă astăzi la service, s-ar afla abandonați mai mulți cățeluși. Aceștia au fost descoperiți doar în momentul în care vehiculul a fost coborât de pe platformă, iar zgomotele micilor animale speriate i-a făcut pe muncitori să îi descopere într-o pungă din plastic.Pentru că angajații unității nu cunoșteau proveniența și împrejurările în care cățeii au ajuns în caroseria vehiculului, au anunțatPOLIȚIA ANIMALELOR.Imediat cei doi colegi, polițiști – medici veterinari, s-au deplasat în locul indicat și le-au acordat cea mai bună asistență micilor animale, care se aflau în pericol de îngheț, dar și de înfometare.Vă mai spunem doar atât:Maria și Răzvan sau Roger și Anita (mergând mai departe cu firul poveștii – n.r. referire la 101 dalmațieni) ne-au transmis că acum cei 7 cățeluși sunt niște mâncăcioși desăvârșiți, iar o asociație de profil urmează să le ofere toată atenția“, se detaliază pe pagina de Facebook a Poliției Brașov.…

My Tex - mytex.roIn urma cu 177 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7