Stiri Ziare Locale Șantierele din centrul Clujului, în faza de recepție. Boc: "Fiecare piatră crăpată, dală ciobită sau copac care nu face frunze se schimbă"
Șantierele din centrul Clujului, în faza de recepție. Boc: "Fiecare piatră crăpată, dală ciobită sau copac care nu face frunze se schimbă"

Șantierele din centrul Clujului, în faza de recepție. Boc: "Fiecare piatră crăpată, dală ciobită sau copac care nu face frunze se schimbă"

Emil Boc a fost întrebat, în cadrul intervenției de săptămâna aceasta de la Ziua Live, despre calitatea lucrărilor de pe șantierele din zona istorică a Clujului, dacă consideră că ar mai fi ceva de “cosmetizat“.

“Toată lucrarea asta de pe Universității, Kogălniceanu, Iuliu Maniu și străzile adiacente intră la faza de recepție. Asta înseamnă că fiecare piatră care este crăpată, fiecare dală ciobită, fiecare copac care nu înfrunzește se schimbă pe cheltuiala constructorului. Evident, noi nu am am ținut aceste spații închise, cum nu am închis nici parcurile din Zorilor sau Feroviarilor, chiar dacă recepția nu a fost făcută, pentru că nu reprezentau un pericol public. Așa că, nefiind recepționate lucrările noi ne-am asumat că unele lucruri nu sunt încă cum trebuie sau că s-au deteriorat pe parcurs și oamenii trebuie să înțeleagă că aceste lucrări sunt finale când s-a încheiat procesul verbal de recepție, care se poate încheia la multe luni după ce are loc primul acces public în spațiul respectiv”, a declarat Emil Boc, cândîntrebat la Ziua Live despre calitatea lucrărilor de pe străzile din zona Universității.…

Ziua de Cluj - Ziua de ClujIn urma cu 153 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7