Stiri Ziare Locale Sântana, Păuliș și Curtici au pășit cu dreptul în amicalele iernii! Un atacant ghanez și un mijlocaș japonez au ajuns sub comanda lui „Știli”
Sântana, Păuliș și Curtici au pășit cu dreptul în amicalele iernii! Un atacant ghanez și un mijlocaș japonez au ajuns sub comanda lui „Știli”

Sântana, Păuliș și Curtici au pășit cu dreptul în amicalele iernii! Un atacant ghanez și un mijlocaș japonez au ajuns sub comanda lui „Știli”

Fotbalul județean se dezgheață și la capitolul meciuri de verificare. Liderul Ligii a IV-a Arad, Viitorul Arad, a fost egala divizionarei terțe Gloria Lunca Teuz Cremei (scor 2-2), însă au mai fost formații din elita fotbalului județean care au intrat pe gazon ieri.

Pe sinteticul (deja) cu probleme de la Sântana, Unirea a trecut cu 1-0 de Șoimii Pîncota. A decis golul lui Bogdan Burlă, dintr-un penalty obținut de noul atacant al lui Adrian Abrudean, Abraham Ayemantey. Ghanezul de 24 de ani vine de la Știința Miroslava (locul 4 din seria 1 a Ligii a III-a) și pare a vi vârful de careu căutat de „Știli”. Dar, acesta din urmă îl mai testează și pe mijlocașul ofensiv japonez, Ryoudai Ishimaru (22 de ani), care a mai jucat în Slovacia, dar pe care viața personală l-a adus la Arad. Sunt șanse mari ca și fotbalistul născut la Tokyo să rămână în „roșu-negru”.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 158 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7