Stiri Ziare Locale Sancțiuni CSM, anulate! Curtea Supremă motivează decizia definitivă din procesul fără precedent pentru justiția din Constanța!
Sancțiuni CSM, anulate! Curtea Supremă motivează decizia definitivă din procesul fără precedent pentru justiția din Constanța!

Sancțiuni CSM, anulate! Curtea Supremă motivează decizia definitivă din procesul fără precedent pentru justiția din Constanța!

Ciprian Coadă, Virgil Marius Ungureanu, Iulia Cezara Suciu, Valentina Boboc și Georgiana Anghel-Tudor, judecători ai Curții de Apel Constanța, au fost aspru sancționați disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii. Înalta Curte de Casație și Justiție a României a admis recursurile magistraților constănțeni și a anulat sancțiunile dispuse de CSM. Acum, Curtea Supremă a României a motivat decizia favorabilă celor cinci judecători de la Curtea de Apel Constanța. Cinci judecători ai Curții de Apel Constanța au fost aspru sancționați de Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Judecători în materie disciplinară, CSM admițând acțiunea disciplinară demarată asupra celor cinci magistrați constănțeni de Inspecția Judiciară.…

Ziua Constanta - Cecilia ZAGONEANUIn urma cu 182 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7