Stiri Ziare Locale Sabin Sărmaș nu vrea susținerea AUR. „Partidul meu sunt clujenii”, spune liberalul care a surprins Clujul anunțând că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc.
Sabin Sărmaș nu vrea susținerea AUR. „Partidul meu sunt clujenii”, spune liberalul care a surprins Clujul anunțând că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc.

Sabin Sărmaș nu vrea susținerea AUR. „Partidul meu sunt clujenii”, spune liberalul care a surprins Clujul anunțând că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc.

În încercarea de a se erija în lider al Opoziției, co-președintele AUR, George Simion a anunțat sprijinul partidului extremist pentru contracandidații Coaliției de guvernare la alegerile locale din acest an.

Simion a anunțat recent că partidul AUR va oferi susținere în teritoriu pentru toți candidații care vor contracandida actualii primari. Acesta s-a referit și la deputatul liberal Sabin Sărmaș, care și-a anunțat intenția de a candida pentru primăria lui Emil Boc.

„Fac un apel. Ieri am fost la Iaşi, îl susţinem la Primăria municipiului Iaşi pe doctorul Tudor Ciuhodaru, singurul care a apărut în sondajele sociologice că reprezintă o alternativă la Mihai Chirica PSD-PNL. La fel facem şi în Suceava, la şefia Consiliului Judeţean, contra lui Gheorghe Flutur. La Cluj şi-a anunţat intenţia domnul deputat Sabin Sărmaş să îl contracandideze pe Emil Boc. Cu siguranţă ne punem în spatele lui Sabin Sărmaş cu o listă plină de oameni vocali care au făcut opoziţie în aceşti 20 ani de când e Emil Boc şef la Cluj", a declarat liderul AUR.…

Monitorul Cluj - Oleg GHILASIn urma cu 134 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7