Stiri Ziare Locale S-a semnat contractul pentru Spitalul Regional de la Iaşi. Benea: „Munca băcăuanului Adrian Popa (ANDIS) produce rezultate pentru Iaşi şi întreaga regiune a Moldovei”
S-a semnat contractul pentru Spitalul Regional de la Iaşi. Benea: „Munca băcăuanului Adrian Popa (ANDIS) produce rezultate pentru Iaşi şi întreaga regiune a Moldovei”

S-a semnat contractul pentru Spitalul Regional de la Iaşi. Benea: „Munca băcăuanului Adrian Popa (ANDIS) produce rezultate pentru Iaşi şi întreaga regiune a Moldovei”

Construirea viitorului Spital Regional de Urgență Iaşi a intrat în linie dreaptă după ce azi, la Palatul Victoria, în prezența prim-ministrului Marcel Ciolacu, a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, şi a conducerii ANDIS a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor. „Este o ştire pentru toată Moldova, nu doar pentru județul Iaşi, cu atât mai îmbucurătoare cu cât acest obiectiv strategic de infrastructură medicală va fi finanțat din fonduri europene”, a declarat eurodeputatul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău.

„Un al doilea fapt îmbucurător, pentru mine la fel de important ca primul, este că la conducerea Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate se află un băcăuan, Adrian Popa, fostul manager al Spitalului Județean de Urgentă Bacău. Adi a făcut o treabă extraordinară la ANDIS, o instituție nou creată (jalon în PNRR) care a fost operaționalizată într-o cursă contracronometru, iar azi – după o muncă anevoioasă de 2 ani – dispune de capacitatea administrativă care să-i permită să se angajeze în pilotarea unor obiective de investiții precum viitoarele spitale regionale (şi nu numai)”, a mai spus eurodeputatul băcăuan.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 127 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7